fundatia-sanse-egale

2021 cu șanse egale- împreună ajutăm copiii din 4 sate izolate din Suceava

Anul acesta am avut ocazia să lucrăm cu niște oameni cu adevărat speciali pentru nou fondata agenție de comunicare ELITE Communication, sub aceeași umbrelă cu clubul EBW: Fundația ”Șanse egale”.

În decembrie au trimis trei tineri piloți de la Wings’n Dreams încărcați cu încălțăminte și dulciuri pentru circa 50 copii din 4 sate izolate de civilizație din zona Suceava, vedeți aici comunicatul de presă cu toate informațiile

Este vorba de multe familii nevoiașe (unele au câte 7 copii și un singur părinte) care nu aspiră la tablete sau cadouri de Crăciun, care au nevoi primare: mâncare, lapte praf, pampers, haine. 

Pentru că știm că suntem un club de femei puternice și putem fi de ajutor, vă invit să vă alăturați în acest proiect social și să donați de la alimente, la haine, cărți sau un minimum de 50 lei (vă rugăm să specificați EBW la detaliile tranzacției) pentru a procura obiectele de bază pentru acești oameni, pe care îi vom vizita în 8-10 Ianuarie și le vom duce tot ce au nevoie. 

Vă lăsăm aici contul Fundației Șanse egale pentru donații, o adresă dacă vreți să trimiteți bunuri de orice fel și dați-ne un mesaj pentru orice informație ajutătoare. 

Fundația ȘANSE EGALE

RO94 UGBI 0000 8120 0010 1RON – Garanti Bank

CIF : 23402600

Sediu : com. Fantanele, Str. Basarabiei, Nr. 101B, Jud.Constanta

Reprezentant : Stroe Elena

Haideți să le dăm acestor copii șanse egale în 2021!

Echipa ELITE Communication