Elite Communication

Cine suntem?

Suntem o echipă cu skill-uri diverse, din medii diverse și chiar din regiuni diferite, însă avem un lucru în comun: pasiunea pentru branding, mediul online și antreprenoriat. Pentru noi, aceste trei elemente merg mână în mână iar experiența noastră profesională de până acum le aduce împreună.

Viziunea noastră este să oferim companiilor o voce puternică în mediul de afaceri prin definirea unei linii de brand reprezentative și de durată.

 

Pentru un Brand de succes este important să se creeze o imagine autentică și o comunitate în jurul valorilor pe care le promovează.  Astfel, oamenii vor rezona mai bine cu mesajele pe care le transmițe și vor căpăta încredere în ceea ce vinde.

 

Scopul nostru este să identificăm aceste particularități ale brand-ului tău, să le definim și să le comunicăm corect și transparent către publicul tău țintă.

 

Misiunea noastră este să devenim un intrument valoros în dezvoltarea companiilor din România din punct de vedere al branding-ului și comunicării și să aducem în vedere importanța prezenței în mediul online sau offline pe baza unui ghid de brand bine pus la punct.

Ce ne face diferiți?

Experiența fiecăruia dintre noi este vastă atât în domeniul comunicării de brand, cât și pe partea de antreprenoriat. Fiind, la rândul nostru, de ambele părți ale baricadei,  acest lucru ne ajută să fim empatici cu clienții, să înțelegem mai bine nevoile lor și să venim cu cele mai bune idei și soluții.
Rolul nostru este să anticipăm trend-uri, piețe și oportunități pentru a-ți genera contextul și know-how-ul necesar, indiferent din domeniul de activitate. Suntem mereu la curent cu lumea business-ului și considerăm importantă nu doar crearea unei imagini de brand, cât și configurarea brand-ului personal al antreprenorului, în drumul său către reușită.
Ne recomandă ca specialiști de încredere lucrul și interacționarea cu peste 12 000 de femei antreprenor din România în cadrul Clubului de Business EBW, dar și expertiza fiecărui membru al echipei în parte – branding, social media & content writing, relații cu mass-media, PR de criză, brand personal, influencers marketing, etc.

Cui ne adresăm?

Rolul nostru este de a crea originalitate, pentru că fiecare brand este unic prin ceea ce transmite.

 

Așadar, ne adresăm:

  • companiilor care înțeleg importanța construirii unui brand de la zero și vor să înceapă cu o comunicare autentică și mesaje clare transmise pe canalele cele mai relevante
  • brand-urilor deja existente care nu au definit clar un ghid de brand sau o strategie de comunicare în mediul online/ presă
  • persoanelor care își doresc un rebranding, o schimbare de imagine, o abordare fresh, adaptată valorilor actuale ale domeniului din care activează
  • firmelor care trec printr-o criză/restructurare și au nevoie de oameni calificați în zona PR pentru a-I ajuta să depășească criza cu minime pierderi de imagine

Valorile după care ne ghidăm în munca noastră

Pasiune pentru comunicare
Excelență
Autenticitate
Unitate