Elite Consulting & Communication

Echipa

Bianca Tudor

Antreprenor
Bianca Tudor este Owner & Founder ELITE Business Women și al ELITE Business Women Investment Fund, Voluntar INACO - Inițiativa pentru competitivitate, membru al Consiliului consultativ - Women in Business in the Danube Region (Europe) și câștigător 1000 de povești de succes - Concurs Global Exchange 2016 și, de asemenea, Senator World Business Angels Investment Forum. Cu rezultate notabile și planuri internaționale, Bianca Tudor a reușit să inspire și să schimbe abordarea femeilor în afaceri, oferindu-le încredere și curaj pentru a intra în domeniul antreprenorial. Așa s-a născut ELITE Business Women - un club de afaceri pentru femei antreprenor, club care s-a dezvoltat an de an într-un ecosistem de educație antreprenorială la nivel național și internațional. În prezent cu o rețea de 12.000 de companii, în 6 țări din Europa, Elite Business Women se implică în noi inițiative de colaborare globală care leagă Europa și țările din Golf. În 13 ani de activitate, Bianca a reușit să acumuleze un vast know-how în comunicare, branding, strategie și implementare de afaceri, dbusiness development, networking, crowdfunding, extindere internațională pentru companii și organizare de evenimente de afaceri.

Simona Fenichiu

Digital Marketing Strategist
Simona Fenichiu este digital marketing strategist și are o experiență de 6 ani în comunicare, marketing și branding, iar ultimii 3 ani și-a dedicat tot timpul lumii digitale. Are experiență în multiple contexte de business, llucrând atât în corporate, cât și cu antreprenori, start-up-uri și ONG-uri. A fost implicată în proiecte din industrii precum Asigurări, Finanțe, Retail, Fashion, Training & Coaching. Arii de expertiză: Strategie de content marketing, Strategie de Online Marketing, Social media, Project management și Community Management

Andreia Grigore

Copywriter, Designer grafic
Grigore Andreia este licențiată în Administrarea Afacerilor la Universitatea din București și are un master în Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor. Andreia are o experiență de 3 ani în social media marketing, colaborând cu mai multe firme din zona HORECA, din domeniul îngrijirii animalelor și din domeniul medical. Este în prezent redactor la Revista Patronatului Român, acoperind activităti de scriere și publicare articole, email marketing, realizare design vizualuri și administrare social media. Andreia este o fire deschisă și creativă, iar pasiunile ei sunt antreprenoriatul și designul.

Andreea Groenendijk-Deveau

Antreprenor și comunicator premiat
Compania ei recent lansată lucrează la soluții inovative pentru criza în domeniul sănătății mintale, resimțită în întreaga lume.

Este redactor-șef al Workplace Today, o nouă revistă care sprijină companiile și persoanele care doresc să pună egalitatea, diversitatea și incluziunea, precum și flexibilitatea și bunăstarea angajaților în centrul strategiilor lor.

Andreea activează în spațiul de filantropie de aproape două decenii și este acum șeful parteneriatelor la Astriid, o organizație de caritate din Marea Britanie, care caută să găsească locuri de muncă semnificative pentru persoanele care trăiesc cu probleme de sănătate pe termen lung.

Tasențe Tănase

Asistent universitar doctor al Facultății de Drept și Științe Administrative (Universitatea "Ovidius" din Constanța) și General Manager al companiei de relații publice Plus Communication.
Este licențiat, master și doctor în științele comunicării și master în științe administrative. În calitate de cadru didactic universitar, a susținut disciplinele: Relații publice, Comportament și cultură antreprenorială, Corespondență comercială, Protocol instituțional, Studiul concurenței și al mediului de afaceri, Limbaj și comunicare, Tehnici moderne de comunicare, Gestionarea documentelor electronice, Infrastructuri informatice pentru birou și Strategii și politici publice.

A publicat peste 50 de articole în reviste de specialitate internaționale. Este autor al cărții "Comunicarea politică prin Social Media și reacțiile publicului online" și "Social Media si comunicarea politica personalizata", co-autor al cărții “Jurnalismul și comunicarea în epoca Noilor Media” și al cărții “Convergence: Media in Future” (Polonia). Este redactorul-sef al prestigioasei reviste internationale Technium Social Sciences Journal

Este nominalizat al Galei “Zece Oameni de Valoare pentru Constanța” – secțiunile Mass-Media și Dezvoltarea societății (edițiile 2014, 2015 și 2016), al Galei "Oameni pentru Oameni" (2015) și al Galei Societății civile (2016).