Elite Communication

Servicii

.01

Creare Identitate de brand pentru IMM-uri

Pornim de la câteva gânduri și ajungem la crearea unei puternice identități de brand!

.02

Comunicare de brand
Într-o lume plină de informații, nu contează doar CE comunici, ci și CUM comunici

.03

Personal branding /Image making
Ce spui, cum spui, ce faci, cum faci, ce porți, cum porți, dar mai ales DE CE, toate acestea formează reputatia ta.

Creare Identitate de brand pentru IMM-uri

 

Pornim de la câteva gânduri și ajungem la crearea unei puternice identități de brand! De ce este importantă?

 

Identitatea de brand este ca o hartă ce te ghidează către realizarea unor obiective corecte în companie, ce rezonează cu valorile, misiunea și viziunea întregului grup.

 

Misiunea se referă la starea actuală a companiei și include principalele obiective. Oferă informații pe termen scurt, cum af fi ce face compania, cum o face și cui se adresează – un fel de busolă, unde destinația finală este viziunea.

 

Viziunea reprezintă viitorul unei organizații – un fel de ”lumina de la capătul tunelului” ce reprezintă desitinația înspre care se îndreaptă organizația.

 

Atât misiunea cât și viziunea acționeză ca un ghid în luarea deciziilor, cresc productivitatea și eficacitatea companiei și îi definesc scopul.

 

Bazele unui brand puternic includ elemente definitorii și originale precum misiune, viziune, valori, diferențiator, poveste și poziționare.

 

Odată setate, acestea funcționează ca o ”carte de vizită” pentru companie și își aduc ecoul atât în mediul offline, cât și în mediul online.

Comunicare de brand

Cum comunici brand-ul tau ?

 

Într-o lume plină de informații, nu contează doar CE comunici, ci și CUM comunici. Ideal ar fi să comunici CE vrea brand-ul, dar așa CUM vrea publicul țintă să audă. Aici intervine conceptul de ”comunicare liniară”.

 

Comunicarea de brand poate fi realizată chiar și simultan pe 3 canale, sub diferite forme – offline, online și presă.

 

Fiecare canal de comunicare are propriile ”reguli”, iar gestionate corect duc la rezultate imense în materie de notorietate și vânzări.

 

Te invităm să folosești reteța noastră de comunicare de brand, care include expertiză în comunicare, dar mai ales, folosirea corectă a canalelor de comunicare potrivite afacerii tale!

Personal Branding / Image Making

Adevărul este că toți avem deja un brand personal.  S-ar putea să nu fie formal sau ceva la care să ne gândim tot timpul, dar este acolo.  Aș traduce Brand Personal cu Reputatie.

 

Avem cu toții o reputatie în piață? Ca angajat, profesionist, șomer J. DA avem! Deci, este timpul să începem cu adevărat definirea a ceea ce înseamnă brand personal și să-l construim consecvent !

 

Ce spui, cum spui, ce faci, cum faci, ce porți, cum porți, dar mai ales DE CE, toate acestea formează reputatia ta – Bianca Tudor , fondator & CEO Elite Communication & EBW, Senator WBAF

 

 

Strategie de schimbare de imagine dupa evaluarea imaginii actuale. CUM?

 

 • Hairstyle/Barber
 • Make-up
 • Restyling și Shopping Session
 • Public Speaking Coaching
 • Life Coach sau Psiholog
 • Website sau Blog de prezentare
 • Administrarea paginilor din social media
 • Participarea la evenimente relevante brandului personal + organizare de evenimente pentru promovarea brandului personal
 • Elaborare de discurs pentru momente importante din viața clientului
 • Poze & video noi cu noua imagine
 • Promovare prin Cross-Promotion cu branduri relevante
 • Promovare prin mass-media/ reviste, tv, online, etc.